Vandaag voor 22:00 besteld, morgen verzonden

0

Uw winkelmandje is leeg

ACCREDITATIES

   
SOIL ASSOCIATION CERTIFICATIE OP DE COSMOS STANDAARD

Deze standaard is op Europees en internationaal niveau ontwikkeld door BDIH (Duitsland), COSMEBIO & ECOCERT (Frankrijk), ICEA (Italië) en SOIL ASSOCIATION (VK) die de grondleggers zijn van de COSMOS-standaard AISBL (een internationale non-profit organisatie) vereniging geregistreerd in België) om gemeenschappelijke eisen en definities voor organisch en/of natuurlijk te definiëren. 

De "COSMOS-standaard" omvat deze standaard, de bedieningshandleiding, de etiketteringsregels en de technische gids (die aanvullende interpretatie en uitleg bevat).

GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

De baby-, lichaams- en zonverzorging van Oh-Lief wordt gemaakt van ingrediënten die biologisch zijn gecertificeerd door een van de vele certificerende instellingen die wereldwijd actief zijn. Een organisch ingrediënt (of natuurlijk ingrediënt) is formeel een ingrediënt dat is geoogst zonder het gebruik van synthetische chemische verbindingen. Biologische cosmetica wordt geproduceerd uit de beste natuurlijke component van planten en bloemen die helemaal niet leiden tot huidirritatie in vergelijking met de op chemicaliën gebaseerde cosmetica. Aangezien organische cosmetica geen synthetische chemicaliën gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat uw huid de beste verzorging krijgt die er is.


BEAUTY WITHOUT CRUELTY

Beauty Without Cruelty is een dierenrechtenorganisatie met een primaire doelstelling om te onderwijzen en het publiek te informeren over de uitbuiting, het misbruik en het lijden van dieren en het aanbieden van menselijke
alternatieven zonder dieren om wrede en schadelijke levensstijlkeuzes te vervangen.

Oh-lief Natural Products wordt met Beauty Without Cruelty onderschreven.

   
ZONNEBRANDMIDDELEN AANTEKENINGEN EN CERTIFICERINGEN:

Het volledige assortiment zonnebrandmiddelen van Oh-lief is goedgekeurd door de kankerorganisatie van Zuid-Afrika. Alle Seal-dragende zonneschermen van CANSA voldoen aan de nieuwe COLIPA-normen en dragen het nieuwe SunSmart-keurmerk om dit te laten zien. Alle vermelde zonneschermen voldoen ook aan de EU Colipa-normen en / of SANS 1557: 2013-editie 3.2 (inclusief de nieuwe ISO-normen) en voorzien van het CANSA SunSmart Choice Seal (CSSS).


VEGANISTISCH EN VEGETARISCH

Alle gecertificeerde natuurlijke producten van Oh-lief binnen hun 3 reeksen zijn vegetarisch, we hebben de volgende veganistische opties: Babyshampoo & wassen / Groene Rooibos lichaams-gezichtsolie / Lichaam wassen / Handwassen

PROUDLY SOUTH AFRICAN:

Alle producten van Oh-lief zijn handgemaakt met liefde in onze fabriek in Maitland, Kaapstad.